Telemedicina: transfer de date medicale rapid și securizat – un aspect vital pe timpul pandemiei COVID-19

Niciodată soluțiile IT de Telemedicină nu au fost mai importante decât acum. De ce?


Niciodată soluțiile IT de Telemedicină nu au fost mai importante decât acum. De ce?
Telemedicina este elementul pozitiv care a ieșit la iveală în perioada pandemiei și probabil va rămâne și pe viitor. Integrarea tehnologiei în asistența medicală, permite pacientului să acceseze servicii medicale de la distanță – făcând medicina mai disponibilă și mai convenabilă pentru mulți. Platformele de management precum Evolvo, pot oferi suportul de comunicare/colectare al datelor medicale al pacientului.
Pe fondul crizei actuale, este un stimulent suficient de puternic oferirea de asistență medicală cu un acces ușor la date și o comunicare perfectă. Tratamentul de la distanță devine funcțională, însă cheia rămâne o configurare tehnologică corectă și sigură.
Vrei să vezi de ce peste 100 de cabinete, peste 500 medici, asistente și recepționere, asistente și recepționere adoră Evolvo?

Planifică o prezentare

Sistemele de management cu extensii mobile pentru pacienți, permit medicului să acceseze și să ofere informații medicale Online, în timp real. Medicii și personalul acestuia care lucrează de la distanță, pot vizualiza fișele electronice și pot trimite și primi informații în condiții securizate.
De asemenea facilitează comunicarea perfectă între diferite tipuri de dispozitive periferice (imagistică, case de marcat fiscalizate, semnătură electronică) precum pacientului să contribuie activ la colectarea datelor, de pe dispozitive personale (smartphone, tableta sau laptop). Sistemul de management integrează complet informațiile primite de la pacienți într-o platformă sigură.
Documentele completate de către pacient, pot fi trimise prin aplicație mobilă și primite în sistemul de management, iar medicul poate analiza prelucra și urmări fișele de specialitate.
Într-o perioadă cu risc ridicat de comorbidități, este mai important ca niciodată ca personalul medical să poată accesa fișe electronice, complete și actualizate. Medicii și cabinetele medicale ar trebui să poată comunica informații care salvează vieți, printr-o platformă rapidă, cuprinzătoare și securizată.
Pandemia face ca comunicarea sigură și accesul la documente medicale să fie mai importantă ca niciodată. Prin îmbunătățirea sistemelor de management și accesul pacientului la asistență medicală prin intermediul Telemedicinei, avem ocazia să oferim îngrijire medicală comunității noastre.
Deoarece Evolvo este atât de intuitiv și ușor de utilizat, este și motivul pentru care din ce în ce mai multe cabinete de specialitate aleg acest sistem de management minunat.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.