Secretul unui sistem de management „robust şi ușor de folosit”

Dacă îți rezervi câteva minute să citești testimonialele Evolvo, vei observa că majoritatea clienților noștri menționează că programul este de încredere şi ușor de folosit. Dar de ce Evolvo este mai ușor de folosit şi mai stabil decât alte sisteme? Concluzia este că sunt două lucruri care fac diferența şi transformă Evolvo într-un sistem “robust […]


Evolvo

Dacă îți rezervi câteva minute să citești testimonialele Evolvo, vei observa că majoritatea clienților noștri menționează că programul este de încredere şi ușor de folosit.

Dar de ce Evolvo este mai ușor de folosit şi mai stabil decât alte sisteme?

Concluzia este că sunt două lucruri care fac diferența şi transformă Evolvo într-un sistem “robust si ușor de folosit”:

1. Este dezvoltat să funcționeze pe Browser

Este necesar să fi instruit să folosești Facebook?
Ai nevoie de două zile de curs intens să faci o rezervare pe Booking?
Banca îți oferă un curs de instruire pentru a extrage bani din cont?

Desigur că nu!

Asta pentru că programele Online, sunt mult mai intuitive decât sistemele vechi. Evolvo a fost conceput pentru a fi utilizat cu ajutorul unui Browser (preferăm Google Chrome), şi de pe orice dispozitiv (PC, laptop, smarthphone) motiv pentru care are același aspect familiar precum Facebook, Google sau Internet banking-ul tău.

Nu trebuie să înveți un nou mod de interacționare.

Solicită prezentare

2. Interfață clară și curată

Când ne-am așezat pentru prima oară să discutăm despre interfață, deja am fost convinși că dorim ceva diferit faţă de orice alt sistem de pe piață. Am vrut să evităm groaza de butoane, combinații nebune de culori şi amorțeala care apare după folosirea unui sistem complicat.

Rezultatul este interfața spațioasă şi suficient de albă, cu puține butoane şi cu asigurarea unui flux de lucru rapid.

Solicită prezentare

Cu stimă,

Echipa Evolvo

P.S.

Tot ce ai nevoie in continuare este să soliciți o prezentare gratuită al programului Evolvo. Completează aici, scrie-ne un email pe info@evolvo.ro sau pur şi simplu sună la +40365441611 sau +40746142208 pentru a fi contactat de unul din colegii noștri care să-ti ofere toate detaliile de care ai nevoie. Asigură-te de o vacanţă relaxată şi lasă pe noi grija administrării cabinetului.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.