MyMed – Pentru liniştea sufletească al pacientului tău

În perioada ce a trecut, echipa Evolvo a dezvoltat o aplicaţie! Aplicaţia mobilă MyMed pentru pacienţii tăi! Este vorba despre o aplicaţie pentru telefoanele mobile ale pacienţilor destinat să fidelizeze şi să ofere o experienţă vizuală medicală administrată de medic. Vorbim aici despre o oportunitate reală şi logică în care transmiți informaţii medicale personale pacienţilor tăi, acele lucruri mărunte care sunt importante pentru ei.


Să vedem caracteristicile cele mai importante ale aplicaţiei MyMed!
  • Prin aplicaţia MyMed, pacientul poate să-și verifice sau să ceară o programare, să vizualizeze serviciile și tratamentele lui.
  • Simplifică accesul la datele de contact al cabinetului, personalului acestuia, prețuri, listă de servicii.
  • Automatizează înştiinţările şi notificările medicale.
  • Transformă Smartphone-ul pacientului într-un dispozitiv cu conexiune directă la cabinet şi personalul acestuia.
Vezi o prezentare DEMO și încearcă Evolvo timp de 7 zile ca să te convingi
Cu această aplicaţie, pacientul are confortul siguranţei, confortul de a solicita o programare sau detalii despre serviciile medicale și posibilitatea de a fi permanent conectat la medicul lui, fără a fi nevoit să meargă personal în cabinetul acestuia.
Aplicaţia MyMed este o concepţie nouă în România. Astăzi este disponibil datorită existenţei tehnologiei smarthphone-urilor. Niciodată nu a fost mai uşor ca medicul să ofere informaţii medicale personalizate pacienţilor, astfel economisind timp şi oferind informaţii preţioase. Cu ajutorul aplicaţiei MyMed, medicul poate oferi informaţiile relevante pacientului mult mai uşor decât pe hârtie, informaţii care rămân disponibile atât pacientului cât şi medicului.
Dacă într-un caz nefericit pacientul pierde sau îşi schimbă telefonul mobil, nu este nici o problemă, aplicaţia este legat de un cont de utilizator personal, pur şi simplu pacientul se înregistrează încă o dată şi MyMed este disponibil. Prin aplicația MyMed oferim posibilitatea medicului şi pacientului acestuia să fie informaţi reciproc în cel mai scurt timp posibil, oferind astfel cel mai rapid şi profesional tratament.
Beneficiile utilizării aplicaţiei MyMed pentru medici:
  • Economiseşte timp, bani şi efort
  • Transmite instant informaţii
  • Fidelizează pacientul şi pune bazele unei relaţii mai strânse
  • Rezultă pacienți mulțumiţi
  • Creşte numărul pacienţilor loiali

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.