MyMed – Cartea ta de vizită pe telefonul pacienților

Această aplicație te va ajuta să asiguri o comunicare stabilă și continuă cu pacienții tăi.


Odată cu apropierea sfârșitului de an începe și aglomerarea programului fiecăruia dintre noi. În principiu datorită zilelor libere și a diverselor sărbători din această perioadă.

Știm cât de dificil este să comunici centralizat și eficient cu pacienții tăi, și să le transmiți ultimele modificări ale programului în așa fel încât acesta să ajungă la toți. Unii verifică doar mediile sociale, alții se uită pe programul afișat pe siteul tău, iar alții doar ”apar” la cabinet, iar suprapunerile în program nu-i plac nimănui, în special pacienților, care se simt neglijați.

Pentru toate aceste bătăi de cap avem o soluție, aplicația MyMed.

Această aplicație te va ajuta să asiguri o comunicare stabilă și continuă cu pacienții tăi. Cu MyMed, poți fi întotdeauna prezent pe telefonul pacientului. Poți oferi informații, poți crește numărul planurilor de tratament, poți loializa pacienții și nu în ultimul rând te va ajuta în creșterea stării de mulțumire ale acestora.

Dacă ești client Evolvo poți activa aplicația MyMed și să te bucuri de beneficiile oferite de aceasta în creșterea calității serviciilor tale.

Activează aplicația chiar azi!

[Disponibil atât pe Android cât și pe iOS]

Ștefan BOTA,

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

P.S. Fii cu ochii în patru, luni îți aducem o surpriză!

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!