Integrarea și interconectarea cu periferice, o necesitate în managementul medical

Integrarea și interconectarea cu periferice, o necesitate în managementul medical


Fie că vorbim de achiziționarea de noi echipamente sau tehnologie IT, medicina este o ramură dinamică. Aceași dinamică caracterizează și administrația. Programele de management continuă să evolueze în domenii precum grafică, imagistică, business inteligence, conectivitate, inclusiv prin implicarea pacientului.

Cere prezentare

Provocarea în dezvoltarea acestor programe, este asigurarea acelor funcții de care medicul are nevoie, într-o singură platformă, lucru ce este mai ușor de spus decât de făcut. În multe cazuri cabinetele au început să folosească un sistem administrativ, ca ulterior să descopere că nu pot beneficia de caracteristicile acestuia pe motiv de imposibilitate de conectare la alte dispozitive. Sau această integrare este atât de greoaie, încât nu merită efortul.
EVOLVO adaugă constant noi funcții în platforma sa pentru a răspunde solicitărilor tehnologice. De asemenea aducem în concepția noastră soluții de procesare în fiscalitate, semnătura biometrică și aplicații mobile.
Din punct de vedere tehnic, oferim o integrare simplă, deoarece are o interfață puternică de programare pentru conectarea cu alte tehnologii. Acesta este avantajul tehnologiei folosite, un ecosistem bogat de integrare cu parteneri.
Importanța interconectivității
Transmiterea și utilizarea informațiilor de la și către alte platforme, este definiția de bază al integrării și interconectivității. În domeniul medicinei, interconectivitatea asigură continuitatea îngrijirii medicale. Acest lucru înseamnă schimb de date despre pacient, eficiența fluxului de documentare, precizia datelor și experiența pacientului Programul de management va fi o componentă critică pentru orice medic. Acesta trebuie să fie suficient de agil pentru a permite dezvoltarea de noi caracteristici și a se integra cu alte programe pentru a rămâne competitiv și profitabil.
Un adevărat program cu o arhitectură precum EVOLVO, poate evolua rapid pe măsura ce piața medicală și sectorul IT evoluează. Cabinetele nu își permit să aștepte după actualizări lente cum sunt sistemele locale, învechite, pentru că rămân cu un pas în urma concurenței.
Un sistem de management este elementul central al fiecărui cabinet medical
În ciuda provocărilor cu care se confruntă cabinetele private, viitorul medicinei este unul optimist. Tehnologia ajută medicii să automatizeze procesarea plăților, implicarea pacientului în colectarea datelor, autentificarea și semnarea digitală, să organizeze, programeze și să ofere servicii medicale tip Telemedicină. De asemenea automatizează salvările de siguranță al datelor, protecția în fața atacurilor cibernetice.
Deși integrarea cu periferice este un atu, este esențial să începi cu o platformă robustă. EVOLVO s-a angajat să investească sume uriașe în îmbunătățirea soluției. Acest angajament ne permite o dezvoltare continuă și o revoluționare a modului în care medicii folosesc tehnologia.

Folosește sistemul EVOLVO

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.