Facebook, Blog sau/și Marketing prin Evolvo?

Chiar dacă astăzi aceste unelte de Marketing sunt obișnuite, mulți medici se întreabă ce este efectiv, un Blog sau de ce ar trebui să dețină o pagină de Facebook. Oricât de banală pare întrebarea, ea există și necesită un răspuns.


Ce este un Blog? Pentru început să îl definim ca o platformă de Internet prin care poți publica articole, în scop personal sau din motive de Marketing. Este un fel de jurnal public prin care vorbești despre experiențe profesionale, faci recomandări medicale sau propui tratamente speciale pentru pacienții tăi. Practic scrii ce vrei celor care sunt interesați de tine.

Un Blog este la fel precum o pagină de Facebook? La prima vedere un Blog se aseamănă cu o pagină de Facebook, însă practic nu este. Promovarea cabinetului pe Facebook este un instrument de Marketing necesar și eficient. E important de reținut că activitatea de social media este ceva care trebuie făcut în continuu și se obțin rezultate doar când promovarea este facută de specialiști cu experiență.

În ambele cazuri, trebuie să-ți construiești publicul potrivit cu care poți comunica și căruia să promovezi afacerea ta și serviciile tale. Aceste moduri de promovare necesită timp și bani.

De exemplu, o campanie de promovare al cabinetului tău pe Facebook este de 0.14 Lei / Like pagină. Este mai mult decât în cazul creării unui Blog personal, însă acesta pentru a fi eficient, trebuie să fie creat cu un stil elegant și un conținut simplificat, ceea ce necesită timp și cercetare. Deci va trebui să investești bani sau timp… sau ambele!

 

Ca medic ai avantajul unui public bine definit și posibilitatea de comunicare și promovare mult mai directă și simplă.

Modulul de Marketing al programului de management Evolvo, este unealta prin care poți avea o comunicare automată sau manuală cu pacienții tăi. Programul trimite mesaje SMS și Email personalizate, mult mai ușor de administrat decât platformele standard, ele fiind acceptate de pacienți și mult mai măsurabile decât media imprimată.

Probabil majoritatea pacienților tăi dețin un telefon mobil și au un cont de email prin care pot fi în continuă legatură cu tine.

 

Mai mult de atât această comunicare devine interactivă, pentru că Evolvo preia răspunsul pacientului tău și îți comunică un feedback în timp real.

 

Costul Marketingului prin Evolvo este predictibil și simplu de urmărit, permite arhivarea textelor tipizate, care pot fi folosite instant fără a pierde vremea cu intocmirea lor ocazională. Ca rezultat vei economisi timpul tău prețios, care să fim sinceri, în cazul medicului devine din ce în ce mai valoros.

 

Costurile unui astfel de sistem de management în Evolvo se configurează astfel: programul standard este 100 Lei/lună/medic + personalul auxiliar (gratuit), acestă conține modulul de Marketing conceput în politica de tarifare plătești cât folosești, adică 29 Euro + TVA / 1000 SMS

 

Este ieftin? Dacă cauți un program de management Online fără costuri, atunci nu! Și în acest caz din păcate nu te afli în locul cel mai potrivit. Însă noi preferăm calitatea, care necesită unele costuri minime predictibile.

 

Evolvo – ajutorul tău zilnic!

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.