Dezastrele naturale și impactul lor asupra cabinetelor medicale

Nu poți preveni un dezastru natural, dar te poți pregăti pentru unul. Atacurile cibernetice și criminalitatea informatică, cum ar fi fraudele online, ne atrag tot mai mult atenția; din păcate, sunt prezente, sunt tot mai numeroase și mai sofisticate în multe industrii din lume. Din acest motiv, tot mai mulți trec cu vederea peste ”riscul […]


Nu poți preveni un dezastru natural, dar te poți pregăti pentru unul.

Atacurile cibernetice și criminalitatea informatică, cum ar fi fraudele online, ne atrag tot mai mult atenția; din păcate, sunt prezente, sunt tot mai numeroase și mai sofisticate în multe industrii din lume.

Din acest motiv, tot mai mulți trec cu vederea peste ”riscul palpabil” – pierderea datelor din cauza daunelor fizice. În ultima lună, am văzut efectele devastatoare ale incendiilor, ale inundațiilor în întreaga țară.

Dacă cabinetul tău se confruntă cu un astfel de eveniment catastrofal, ești pregătit?

Asigurarea obligatorie, singură, nu-ți va salva munca

Fie că te confrunți cu un dezastru natural sau cu o problemă obișnuită de defecțiune hardware, cine este responsabil pentru pierderea datelor atunci când serverul tău este deteriorat?

Medicii, la fel ca multe alte companii, au asigurări de proprietate pentru cabinet, care la rândul lor pot acoperi daune structurale, cum ar fi renovarea cabinetului, construcția de clădire nouă, repararea biroului sau înlocuirea echipamentelor medicale deteriorate și așa mai departe. Dar, protejează împotriva pierderii datelor critice ale pacienților, pe care le-ai adunat în anii precedenți cu efort mare? Răspunsul este NU. Asigurarea contabilizează timpul și veniturile pierdute în timp ce cabinetul tău nu este operațional, deoarece nu mai ai acces la fișele pacienților.

Profită din plin de o situație dificilă
Dacă ai avea un sistem informatic bazat pe Cloud, ai putea lucra în continuare, cabinetul tău ar putea să funcționeze de pe o zi pe alta, iar afacerea ar continua în mod normal, fără nici măcar un sughiț
Minimizează-ți riscul
Dacă stochezi datele pacienților în Cloud, poți fi sigur că niciun dezastru nu le poate atinge. Poți accesa orice ai nevoie – datele personale a pacienților, evidența programărilor, planurile de tratamente, fișele medicale, etc. – de oriunde, chiar și de la distanță. Deși ar putea exista daune fizice cabinetului tău, munca ta nu va fi invalidată. Odată ce daunele sunt reparate, poți începe imediat să te ocupi din nou de tratarea pacienților, lucru la care te pricepi cel mai bine.
În concluzie

Cu siguranță datele tale sensibile sunt mai în siguranță în Cloud, decât pe serverele locale, deoarece furnizorii serviciilor Online, cum este și Evolvo, fac investiții majore în infrastructură, ele implicând costuri substanțiale.

Securitatea și confidențialitatea datelor sunt principalele obiective ale serviciilor de Cloud. Nici un furnizor nu riscă să-și piardă clienții expunându-se atacurilor externe.

Vrei să vezi detaliat modul de lucru al acestor funcții, chiar și altele? Cere o prezentare a softului Evolvo chiar acum și îți vom arăta cum poți să crești rentabilitatea echipei în cabinetul tău.
Considerăm că Evolvo este un lider pe piață atunci când vine vorba de tehnologia Cloud în cabinetele medicale. Pentru a afla mai multe despre mutarea datelor tale în Cloud, contactează-ne telefonic la sau trimite un e-mail la adresa de mai jos.
Sau comletează formularul nostru pe Site dând Click AICI

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!