De ce Online? De ce Evolvo?

Răspunsul este foarte simplu: pentru că programele medicale Online sunt bazate pe tehnologia internetului și astfel sprijină un mod de lucru mult mai eficient în cabinetul tău medical!


Vei vedea că prin utilizarea programului Evolvo poți să faci programări pe o platformă sigură și ușor de folosit, poți să accesezi baza de date cu pacienții tăi, poți să propui și să planifici tratamente acestora, pe care să le duci la bun sfârşit în viitor.

Cu modulul financiar al programului Evolvo rapoartele despre facturi şi chitanţe sunt uşor de înţeles şi au un suport de programare “inteligent” care vă oferă forma legală necesară pentru contabilitate.

La fel cum te-ai obişnuit să-ți accesezi zilnic calendarul, datele de contact din telefon, să trimiți mesaje SMS sau să folosești numeroasele device-uri precum un smarthphone, o tabletă sau un calculator, poţi beneficia de aplicaţia ta medicală personală oricând şi oriunde te-ai afla. Aceasta este convenabilă şi sigură, este un program de management medical modern, Online şi este protejat.

De ce Evolvo? Motivul cel mai important – ÎNTOTDEAUNA DISPONIBIL

“- Nu merge calculatorul.” “- A cedat serverul”, nu mai poate fi o scuză. Aceste fraze aproape că au devenit răspuns automat în cazul când apare o problemă informatică. Evolvo funcționează 99,95% din timpul efectiv. Pentru a putea respecta această promisiune, oferim cel mai robust şi sigur hosting din industria informaticii. Literalmente, dacă Evolvo este distrus fizic, tu nu vei afla de nimic (doar dacă urmărești știrile), pentru că un alt server de rezervă preia sarcinile și continuă să funcționeze instant în parametri normali, fără a pierde nici măcar un byte.

Evolvo nu necesită alte programe anexe sau accesorii scumpe pentru că este un program complex și în același timp unul simplu. Ai nevoie doar de acces la Internet și calculatorul tău din dotare. De exemplu, pentru a programa un pacient sau a vedea programările realizate de recepție, te poți folosi și de telefonul tău din buzunar sau de calculatorul de acasă. Toate modificările făcute de personalul cabinetului se actualizează instant și sunt disponibile pentru tine oriunde te-ai afla.

Evolvo este un sistem excelent care poate să-ți uşureze activitatea medicală şi care te sprijină să ajungi în frunte, cabinetul tău beneficiind de acest avantaj faţă de concurenţa care încă utilizează o tehnologie învechită. Exact din acest motiv am creat și aplicația pentru smartphone-uri, ca tu să poți ieși fără griji din cabinet, datele importante fiindu-ţi la îndemână în permanenţă.

Evolvo – ajutorul tău zilnic!

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.