Cum să-ţi planifici vacanţa şi să păstrezi controlul asupra cabinetului

Când îţi planifici vacanţa în primul rând trebuie să te cunoşti suficient de bine, tipul de persoană care eşti.


Care este modul tău perfect în care îţi poţi elibera imaginaţia și a te relaxa timp de o săptămână. Vacanţa perfectă depinde de multe lucruri, de plajă sau munţi, de serviciile primite, de partener, familie, prieteni, sau de gândul ce se va întâmpla cu afacerea ta rămasă acasă.

Călătoria

Este important ca vacanţa să-ţi ofere timp pentru relaxare şi reîncărcare. Pentru a nu-ţi epuiza timpul călătorind, poţi alege o destinaţie mai apropiată, cu cazare la un hotel cu centru Wellness, unde după plimbările obositoare prin oraş te poţi  regenera cu o baie sau masaj relaxant.

Partenerul

Vacanţa poate fi distractivă chiar dacă nu ai lângă tine prietenii sau familia, ci aţi ales o vacanţă în doi. Programele culturale, excursiile scurte pe plajă sau munte pot consolida relaţia şi puteţi să vă apropiaţi reciproc.

Vremea

Nu ai controlul total, deci trebuie să fii pregătit să accepţi şi zilele fără soare. Chiar mai mult, vei avea posibilitatea de a te odihni, a citi o carte sau a te distra altfel.

Masa

Dacă vrei să mănânci la restaurante, nu alege neapărat străzile cele mai aglomerate, întreabă localnicii ce preferă ei şi astfel ai posibilitatea de a mânca suficient, tradiţional şi ieftin.

Administrarea afacerii în timpul vacanței

Mulţi dintre noi îşi lasă afacerile acasă pe timp de vacanţă, însă indiferent de distanţă, ne dorim să păstrăm controlul.

Cum poate ajuta Evolvo?

Programele medicale Online de management sunt sisteme informatice dezvoltate pentru medici de specialitate. Aceste programe sunt accesibile pentru tine de oriunde și oricând, indiferent de locație sau dispozitivul pe care îl folosești, PC, laptop sau telefon. Aplicația noastră îți oferă un acces rapid și comod.

Programul Evolvo, dezvoltată împreună cu medici și pentru aceștia, este instrumentul cel mai eficient, cu ajutorul căruia faci programări, emiți facturi, trimiți notificări automatizate pacienților, realizezi statistici, rapoarte, planuri de tratamente, completezi fișe medicale și multe altele.

Programul Evolvo este o soluție ideală pentru medicul modern, pentru că te pune în poziție de control chiar și în timpul vacanței.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.