Clinica IUVOKIDS și misiunea lor nobilă

Situată în București, clinica Iuvokids este un centru medical specializat în kinetoterapie pediatrică. Echipa clinicii are experiență îndelungată în domeniul pediatriei iar membrii săi sunt total dedicați ajutării copiilor să treacă peste orice obstacol psihic sau de mișcare pe care l-ar putea avea în dezvoltarea lor.


În urma discuțiilor avute cu echipa clinicii Iuvokids, am descoperit care este experiența lor în domeniul kinetoterapiei și modul în care ei își administrează cabinetul.
Cum a luat naștere acest proiect?
O luptă grea pentru un pui de Om, care cu 1% șanse de supraviețuire ne-a dat o lecție de ambiție, voință și putere de la care noi toți am luat resursa de încredere și răbdare de care aveam nevoie. Această lecție ne-a transformat în ceea ce suntem azi Fundația pentru copii Șansa la Viitor. Ne-am adunat forțele pentru recuperarea copiilor născuți prematur cu probleme neuromotorii încadrați cu grad de handicap astfel a fost înființat Centrul de sănătate pediatrica IuvoKids, primul proiect finalizat al fundație.
Clinica Iovokids, este una mai aparte, deoarece echipa de specialiști de care aceasta dispune, este una multidisciplinară, dedicată dezvoltării armonioase și sănătoase a copiilor. Personalul nu doar că are experiență care se poate măsura în ani dar aceștia sunt specialiști atât în kinetoterapie cât și în psihologie.
„Dorim să ne asigurăm că fiecare copil care ne trece pragul va avea parte de cel mai bun tratament pentru ca ei să aibă o dezvoltare armonioasă și frumoasă. Așa cum mulți știm, acești primii ani din viață au o importanță crescută în stabilirea calității restului vieții.”
Având o clinică așa de bine dezvoltată, pe mai multe nivele și specializări, echipa Iuvokids ne-a mărturisit că au simțit de la început nevoia de a avea un sistem de centralizare a tinerilor pacienți și a istoricului acestora, astfel ca ei să poate să urmărească mereu evoluția fiecărui copil.
„După mult research în piața de domeniu, platforma Evolvo s-a dovedit a fi cea mai eficace pentru nevoile centrului nostru. Departamentul de relații cu clienții/programări se arată extrem de mulțumit de beneficiile aduse, precum și terapeuții centrului. Datorită structurării sistemului Evolvo, terapeuții au un istoric complet cu privire la evoluția fiecărui pacient în parte.”
Echipa spune că, cel mai surprinși au fost de ușurința utilizării programului și a interfețelor intuitive. Atât medicii cât și personalul de asistență se declară multumiți de utilitățile programului Evolvo și de felul în care acesta îi ajută să gestioneze toate programările din clinică și spun că vor recomanda Evolvo tuturor medicilor cu care vor colabora la nivelul clinicii.
În viitor echipa dorește să ajute câți mai mulți copii să aibă o copilărie de care să se poată bucura cu adevărat.
Astfel că le urăm mult succes echipei Iuvokids în misiunea lor nobilă!
Intră și tu în grupul cabinetelor de succes gestionate cu Evolvo

Ștefan BOTA

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

Folosește aplicațiile noastre

 

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.