Avantajele aplicațiilor medicale online

Până de curând, o decizie importantă se referea la „a avea sau nu” un software de administrație medicală, și cât de performant trebuie să fie calculatorul din dotare, în cazul în care răspunsul este afirmativ. Însă problema actuală este decizia de a cumpăra un program pe Server local sau Cloud.


Calculatoarele se îmbunătățesc în fiecare zi, din această cauză dezvoltatorii de software trebuie să ghicească direcția zilei de mâine, nu numai situațiile actuale. Pentru a face față acestor probleme, dezvoltatorii de software au ales soluțiile oferite de sistemul Cloud Computing, soluția de utilizare a resurselor informatice externe prin intermediul Internetului.

Sisteme Cloud vs. sisteme pe Server local


Sisteme Cloud Sisteme pe Server local
Fără investiții inițiale în licență Costuri ridicate de licență
Fără investiții în echipamente hardware Costuri ridicate pe calculatoare și întreținere
Tranziție ușoară la noile variante Trecere foarte dificilă de la un program la altul
Tranziție ușoară la noile variante Trecere foarte dificilă de la un program la altul
Rentabil Costuri ridicate de licență
Suport gratuit Nu primești suport tehnic
Recuperare ușoară a datelor în caz de dezastru Pierderea definitivă a datelor
Interfață familiară, ușor de utilizat Necesită multă instruire
Versiunile noi sunt gratuite Taxă de licență pentru noile versiuni
Confidențialitatea bazelor de date Este întotdeauna nesigură

Să vedem acum cele mai importante avantaje ale sistemelor Cloud

Acces permanent

Sistemele de operare Cloud sunt accesibile în orice moment, de oriunde, practic de pe orice dispozitiv și din orice web browser. Ca medic, tot ceea ce trebuie să faci, este să te conectezi la Internet cu numele de utilizator, și ai acces la toate informațiile tale medicale de oriunde din lume.

Reducerea costurilor

Unul dintre cele mai mari avantaje ale programelor Cloud este faptul că au un cost redus comparativ cu sistemele vechi instalate pe calculator. Îți oferă posibilitatea să simplifici echipamentele IT utilizate în cabinet. Cu această soluție elimini atât timpul de instalare a aplicațiilor, cât și achiziția noilor calculatoare. Să nu mai vorbim despre costurile de personalul IT, de care te mai și rogi de fiecare dată, când ai nevoie de ajutor?!

Economisirea timpului

Un factor important al unui software medical este managementul eficient al timpului. Majoritatea programelor permit vizualizarea ușoară și rapidă a programului de lucru, și oferă posibilitatea să găsești cel mai apropiat timp disponibil pentru programarea unui pacient. Având aceste informații la îndemână, ca și medic, vei putea organiza activitatea mult mai eficient, și vei avea mai mult timp să petreci cu pacienții.

Alocarea eficientă a resurselor umane

Utilizând un program Cloud, reduci eforturile și necesitatea de a angaja personal dedicat pentru administrarea infrastructurii cabinetului. Cu atât mai mult, pentru o parte din personalul curent, poți da sarcini suplimentare, care ajută la eficientizarea propriu zisă a cabinetului.

Flexibilitate

Aplicațiile medicale Online sunt adaptabile și scalabile schimbărilor ulterioare. Îți vei permite să utilizezi aplicația pentru perioada de care ai nevoie, să crești sau să ridici numărul de licențe în funcție de necesitățile de moment ale cabinetului. Vei primi upgrade automat, fără să fi nevoit să plătești în plus pentru noile versiuni sau funcționalități. Cu programele pe Server local, nu vei avea niciodată astfel de flexibilitate!

Rezumat

Cu aplicațiile Cloud, în sensul cel mai adevărat al cuvântului, doar cerul este limita! Cu programele Online, la care să aloci un buget mic, poți oferi cabinetului tău îmbunătățire totală și performanță în organizare. Nu este nevoie să investești în calculatoare de ultimă generație și servere sotisficate, pur și simplu te loghezi de oriunde cu vechiul echipament, și ești gata de lucru oricând. Mult mai ieftin și spațios!

Ești gata să încerci?

Considerăm că Evolvo este un lider, atunci când este vorba de tehnologia Cloud. Poți afla mai multe despre program, discutând cu unul dintre colegii noștri. Acum poți transfera cabinetul tău în nori pentru doar 80 de lei. Sună acum și află cum!

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.