4 metode simple să reduci activitatea administrativă în cabinetele de dermatologie si chirurgie plastică

Când încerci să faci totul singur, aproape sută la sută sigur vor apărea probleme.


Cum poți evita acest lucru? O discuție recentă între o comunitatea de chirurgie plastică și dermatologie ne-au oferit feedback-ul medicilor suprasolicitați. Unii au fost de părere că, cabinetele ar trebui să își externalizeze sarcinile administrative, în timp ce alții au oferit sfaturi cu privire la modul de eficientizare a operațiunilor pentru a reduce sarcina.
Iată ce au recomandat:
Angajează personal competent – O forță de muncă competentă poate face minuni, motiv pentru care cabinetele de dermatologie și chirurgie plastică ar trebui să angajeze personal competent și cu experiență pentru a face față sarciniilor administrative. Acest lucru ți-ar permite să te concentrezi pe îmbunătățirea calității medicale, mai degrabă decât pe documentație.
Evită amânarea sarcinilor – Atunci când dermatologii amână sarcinile administrative pentru mai târziu, noaptea sau în weekend, ei sfârșesc să nu le facă deloc. Prin urmare, îți recomandăm ca sarcinile administrative să le faci în timpul zilei sau după cum este necesar, în loc să le amâni.
Utilizează un software de tip cloud computing – Utilizarea unui sistem medical electronic, reduce nevoia unui personal administrativ mare. În plus, utilizarea unui software Online ar elimina complet problemele de IT, sporind eficiența și evitând obstacolele. Software-ul EVOLVO îți permite să efectuezi sarcinile administrative rapid și fără probleme. Un beneficiu suplimentar al programului este că este bazat pe cloud și, prin urmare, nu necesită nici o instalare. Ceea ce duce la reducerea costurilor de instalare, întreținere și personalul IT.
Utilizează semnătura digitală pentru documentația GDPR sau diferite accepturi medicale – Specialiștii în dermatologie și chirurgie plastică se confruntă zilnic cu multe documente care trebuie semnate de către pacient: Acord GDPR, Antecedente cosmetice/alergice, Protocol informare pentru injectarea acidului hialuronic, Consimțământ asumat, Formularele de acord in vederea operațiilor, și multe altele! Prin implementarea unui proces de semnare electronică, vei asigura cabinetului tău un flux administrativ eficient, reducerea costurilor de tipărire și eliminarea sarcinilor cu îndosariere și arhivare fizică.
Automatizarea proceselor va îmbunătății calitatea serviciilor tale medicale, și te va ajuta să acorzi timp suficient fiecărui pacient, să efectuezi investigațiile și tratamentele corect și să nu-i creezi impresia că e neimportant.
Pentru a afla mai multe despre sistemul nostru, completează o cerere pentru prezentarea sistemului.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.